Bent u eigenaar van een bedrijf met meer dan 20 man/vrouw personeel ? Of directeur (loondienst) van een bedrijf met meer dan 50 man/vrouw personeel ? En bent u woonachtig of werkzaam in de regio Utrecht? Dan biedt Nederland 4Business u een nieuwe manier om uw netwerk uit te bouwen: Directors 4Business en Leaders 4Business.

-> Directors 4Business
Met Directors 4Business richten wij ons op échte ondernemers. Mensen die zelf een bedrijf groot gemaakt hebben, hebben gekocht, of deze als familiebedrijf hebben overgenomen. Uw bedrijf bestaat al tien jaar en heeft zijn successen en valkuilen ‘gevierd’. Bent u eigenaar van een groot regionaal bedrijf (> 1 miljoen euro omzet), of eigenaar van een bedrijf met meer dan twintig medewerkers, dan biedt Nederland 4Business u Directors 4Business.

-> Leaders 4Business
Met Leaders 4Business richten wij ons op de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Bent u manager of directeur van een groot Nederlands of internationaal bedrijf (> 10 miljoen euro omzet), of eigenaar van een bedrijf met meer dan vijftig medewerkers, dan biedt Nederland 4Business u Leaders 4Business. Naast ondernemers zijn raadsleden, wethouders en burgemeesters ook welkom.