Beste (thuis) werkgever van 2020

Nooit eerder gingen zoveel mensen tegelijkertijd thuiswerken als in 2020. Dat was het best even wennen. Gelukkig hebben veel bedrijven hard gewerkt om een fijne (thuis)werkplek mogelijk te maken en inspirerend aanpassingsvermogen laten zien. Daarom reikt platform ‘Zo werkt het’ de ‘Zo Werkt Het Award’ uit aan de beste (thuis)werkgever van 2020. Nomineer jouw werkgever en vertel je verhaal.

Iedereen moest zich aanpassen aan de nieuwe manier van werken. De ‘Zo Werkt Het Award’ voor ‘Werkgever van het Jaar’ is een blijk van waardering voor organisaties die net een stapje verder zijn gegaan om werken in 2020 aangenamer te maken voor hun werknemers. Naast een blijk van waardering, ontvangen de winnende werkgevers (landelijk en regionaal) een op maat gemaakt mobiliteitsplan ter waarde van €4000,-.

Ook werknemers beloond

Een nominatie is al een ontzettend mooi gebaar naar je werkgever, maar ook jij kunt mooie prijzen winnen. Als jij jouw werkgever hebt genomineerd maak je automatisch kans op een Muto E-bike in de kleur Electric Blue. Zo verduurzaam je jouw woon-werkverkeer op een innovatieve manier. Wanneer jouw werkgever al genomineerd is, maak je met jouw inzending nog steeds kans om een fiets te winnen.

Je kunt je werkgever nomineren tot en met 10 maart 2021.

Regionale winnaars

Ook in de regio Utrecht zijn veel bedrijven het afgelopen jaar op een andere manier gaan werken. In een aantal artikelen op www.goedopweg.nl kun je lezen hoe zij dat hebben gedaan. Werk je in de regio Utrecht en vind je dat jouw werkgever de Zo Werkt Het Award verdient? Deel dan je verhaal. De jury kiest ook vanuit de verschillende regio’s trotse winnaars.

Meedoen is heel eenvoudig. Ga naar zowerkthet.nl/nomineren en nomineer jouw werkgever. Op 16 maart maakt Zo Werkt Het alle winnaars in de verschillende categorieën bekend.

Over Zo Werkt Het

Zo Werkt Het is een initiatief van 15 mobiliteitsregio’s, waaronder Utrecht waar Goedopweg  actief is. Samen werken zij aan een bereikbaar, duurzaam en leefbaar Nederland door een nieuwe manier van werken en reizen te stimuleren.

Ga naar zowerkthet.nl/award voor meer informatie over deze campagne.